Home > Purwokerto, Tips & Trik > Liburanliburanliburan!!!

Liburanliburanliburan!!!

Jan seneng pisan yah, sing dadi bocah tesih sekolah mulaih senen ngesuk tanggal 20 juni rongewu sanga wis mulaih prei nganti gutul tanggal 10 juli 2009, jajal telung minggu apa ora seneng? sing wis pada gede aja pada iri kue, apa maning sing dadi guru nang sekolah TK nganti tingkat lanjutan , kue ya prei mung biasane kejatah piket utawa sing dadi panitia psb  ya ora papa mbokan ??

Nah dina prei sing sue kue arep di nggo ngapa? wektune lumayan sue kena go dolan-dolan nganti marem tur merem-melek merem melek bingung mbokan? nek pada ndueni sangu ya pada pesiar, nek ora due ya ngrewangi mamake karo babape utawa mboke karo ramane nggo ngisi wetu tur ulih pahala, kayane , wong inyong wong bodo maring agama , pangapurane ya sedulurrrrrr?

Wong inyonge wong mbanyumas ya ayuh pada nguri-uri plesirane dewek sing ana nang kabupaten banyumas,  umpamane Baturaden, wis murah meriah tur ora kesuen guli numpak kendaraan, mbok pada mabok? aja di penggalih yaa nko lah ndarani mabok-mabokan wedan atos?? mangsude mabok nek numpak angkutan kaya penginyongan (wong nyong wong ndesa), ora taune lunga-lunga apa maning ndueni obing wong jaran wesi be anu dinei ditambah utang ya uwis repot…? Sing pada ngati-ati guli ngisi wektu go preian, mbokan ora nana manfaate blabar pisan ya rugi mbok??

Wingi jarene ( jemuah 19 juli 2009 awan nembe konangan) jam pira kue ra patia paham sing jelas wengi,Kampuse inyong sekolah STT Wiworotomo Purwokerto  tembe di bobol wong sing lagi butuh Komputer , bahasa keren-e ya kemalingan, sing ilang CPU nang Lab Komputer sing biasane di nggo nang kanca-kanca jurusan Mesin. Ulah 25 Unit CPU sing ana merek HP tur build-up ( Buid-up bahasa banyumase mbuh apa kue??), sing melasi ya kancane inyong sing jurusan mesin dadi ora teyeng praktek, apa maning sing pada ninggal data nang hardisk. sing pada sabar ya kulup? wong sabar tuli ana upaeh ? jerene kamitua kaya kue. kabeh mau ya ana hikmaeh nggo sapa baen , go mahasiswane, ya nggo dosen lan karyawane lan go kampuse dewek dadi tenar nang ndi ora, metu nag koran, nang internet kaya kie yaaaa?

Mbalik maning maring liburan ya? wong miki inyong lagi nulis dadi kemutan wong nulise karo komputer? Preine siki nang jaman krisis global (jarene wong pinter) ya kudu sing temen guli milih obyek wisata? di pertimbang na ragade, siki golet duit angel ( nek sing angel) kaya penginyongan. di etung adoeh,ragade,kesele, jajane lan lia-liane. aja nganti liburan karepe go seneng-seneng ngko malah dadi gawe mala.

Pangapurane ya sedulur kabeh,  kabeh mau sing jenenge manungsa ora nana sing sempurna, mbok bilih onten klenta-klentu ning tulisan , basane ora pas karo sing di karep aken sing gede pangapurane ya.  sugeng prei, selamat berlibur dan semoga alloh swt selalu melindungi kita semua. amin

by gp

  1. July 5, 2009 at 21:17

    Nice!

    • indragp2009
      July 25, 2009 at 21:15

      trims

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: